Antonija Šola – Usreći srce

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ove zime kantautorica Antonija Šola pripremila nam je novu nježnu pjesmu pod znakovitim nazivom “Usreći srce”.

Prekrasni stihovi će vam uljepšati ove hladne zimske dane jer u sebi nose poruku kako je ljubav uvijek ono što nas pokreće i vodi a naročito u ovo doba godine.

“Usreći srce” nas uvodi i u Antonijin novi album na kojem je počela intenzivno raditi sa timom suradnika, nove pjesme možemo očekivati već početkom slijedeće godine što otkriva kako je Antonija u punom stvaralačkom zanosu.

“Ova pjesma će vam otkriti sve o meni. Jaka sam kad mi je najteže iako izgledam nježno i krhko, a nježna sam kada se ljutim. Sve su ljubavi različite ali prave na svoj način, jer nas uče na tom putu kako voljeti i sebe i druge. Ni jedan pad i gubitak nije slomio moju vjeru u ljubav i dobrotu, naprotiv samo ju je pojačao. Naučila sam da iz boli moraš rasti i to je jedini način da je preživiš. Kad volim tad sam najbolja verzija sebe, odana sam, strpljiva i borim se kao lavica. Samo ljubav stvara, obnavlja, daruje, odmara, tješi i osnažuje. Kad volim mogu sve, a kroz pjesmu moje srce živi. Zato sam upravo ovu pjesmu posvetila onom koga volim, a napisala sam je iz čežnje jedne hladne Novembarske noći na putu kući sa koncerta. Voljela bih da ova moja pjesma spoji one koji se vole, utješi one koji pate, ohrabri sramežljive, da se uz nju zaljubite po prvi i po sto i prvi put u istu osobu, da se pomirite kad se posvađate, da popustite jedno drugome, da se ponovno pronađete i oprostite, a što je najvažnije da stalno nalazite načine da usrećite jedni druge ♡. Svaka nova pjesma izraz je moje duše i neizmjerno me veseli to stvaranje i emocije koje vam prenosim, a najsretnija sam kada pjevamo zajedno i kada nas ta energija i ljubav ponese na koncertima.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>