Antonija Šola – Dok slušam radio

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kad sa sa svojim timom razgovarala o himni za projekt „Radijsko srce“ o tome kako bi trebala zvučati pjesma koja bi najbolje predstavila ono sto želimo postići ovim projektom riječi vodilje su mi bile: RADIO,  SRCE  I OSJEĆAJ.

Melodiju u glavi  imala sam čim sam otišla sa sastanka, a ljetos na moru razmišljala sam  samo o tome koju poruku želim osjetiti u tekstu.

Sjetila sam se kako smo nekada slušali radio i na kazete snimali omiljene pjesme, radili mixeve tih pjesama sami i poklanjali simpatiji.  Neke pjesme nas vrate točno u trenutak koji nas podsjeća na neke stare ljubavi, na prijateljstva, na važne i posebne događaje u životu kada smo htjeli zaustaviti vrijeme baš u tom trenutku.

Te su pjesme kao male vremenske kapsule koje nas vraćaju u ta vremena, nadam se da će i ova pjesma biti takva i da ćemo je zajedno pjevati na sav glas na nadolazećoj  turneji i koncertima.

Produkciju i aranžman potpisuje Igor Fabris , a video Igor Vignjevic. Making off spota fotografije potpisuje Dunja Dopsaj  a studijske Martina Cvek.

Sve o  turneji na :  www.radijskosrce.hr

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>