Here are some news from our band

Articles

Post image

Volim Radio !

Svaki put kad objavim novu pjesmu promišljam koja je to poruka koju šaljem u tekstu i energiji.

Moja nova pjesma spaja prošlost i budućnost. To je pjesma možda najviše o mojoj generaciji, o nama koji smo slušali radio.

Radio nam je bio ono što je danas Youtube,  željno smo čekali onu baš nama najdražu pjesmu po cijeli dan, zvali za želje i pozdrave.

Radio je preživio sve. Ja najviše volim slušati radio kad se vozim autom. Nekako se kad ga upalim osjećam povezana sa svijetom i svim ljudima koji ga tada kao i ja slušaju.

Danas svi možemo prenijeti na Youtube ono što stvaramo, a nekada je to bio samo radio i Tv. Koje je uzbuđenje bilo za mene prvi puta čuti svoje pjesme na radiju, pa i dan danas se tome radujem. To je potvrda mog stvaranja. Radio je podržao mnoge nas koji stvaramo glazbu i tu smo jer trebamo jedni druge, mi glazbenici trebamo radio, a radio nas podržava.

Volim mijenjati stanice po raspoloženju, tako da je nekada to Narodni radio, nekada Otvoreni, pa radio Kaj…Svi po redu. Kad sam romantična i nostalgična onda Laganini, a kad idem u provod okrenem na Banovinu. Volim hvatati  loklane radio stanice kada prolazim npr kroz Bjelovar BBR, pa Varaždin, Split…

Volim da me pjesma iznenadi, nekako imam osjećaj da je to neka poruka koju baš tada moram primiti. 

A koji radio vi slušate… ♡♡♡ #dokslusamradio #javolimradio #antonijasola #novapjesma

Post image

Zaustaviti vrijeme

Nemoguce znam, ali u trenucima kad sam s nekim koga volim, kad ostvarim davno sanjani san, kad ugledam svoju prvu ljubav ili samo promatram predivan zalaz sunca i uzivam u sladoledu koji najvise volim imam osjecaj da je vrijeme stalo na kratko samo za mene, samo za nas, i zagrlim te malo jace, da potraje, da zapecatim sjecanje… da, u tom trenu smo besmrtni… 🙂 #uskoro #novapjesma

Post image

Premijera nove pjesme “Usreći srce”

Premijera video spota i pjesme u ponedjeljak 12.12.2016. u 19:00 na CMC Tvusreci-srce-premijera

Za  kraj ove godine i početak Nove pripremila sam vam nježnu i romantičnu zimsku pjesmu pod nazovom “Usreći srce“.

Vjerujem da će vam se svidjeti da ćete se uz nju grliti ove zime i da ce vam ugrijati ove hladne dane.

Ljubav je ono što nas pokreće, daje nam snagu i vodi a naročito u ovo doba godine.

Ova pjesma nas uvodi u moj novi album koji spremam za slijedeću godinu, a nove pjesme pripremam već za početak slijedeće godine.

Svaka nova pjesma izraz je moje duše i neizmjerno me veseli to stvaranje i emocije koje prenosim publici uz Vašu podršku, a najsretnija sam kada ih pjevamo zajedno sa publikom i kada nas ta energija i ljubav ponese na koncertima.

Post image

Sasvim običan dan 

Volim obične dane. Volim dane koji započnu šalicom crne kave i mirisom svježeg kruha. Jednom (pa i ne tako davno) rekla sam svom ocu: ne želim običan zivot, neću živjeti kao i svi ostali… on mi je tada odgovorio: vidjet ćes jednom da je običan život najljepše sto ćes moći ostvariti. Nisam tada vjerovala. Kad kazem “obično” rekla bih da je to neka zlatna sredina, ono kad prihvatiš život sa svim što ti dolazi i nađeš vremena i za mali razgovor sa susjedom i prijateljem, za primjetiti prirodu i popiti popodnevni čaj. U mom slučaju i za kavu nakon dobre probe sa jednim od najboljih naših bendova – Crvenom jabukom. To je onaj osjećaj kad nekako sve glatko ide i osjećas se dobro. Kad svoj “neobičan” život shvatiš kao sasvim običan i zagrlis ga sa svim radostima i tugama. Tad znaš da ziviš i da si stvaran, udahneš duboko i kažeš sama sebi: spremna sam! “bring it on!” 🚀

 #crvenajabuka #tugatiija #ljubljana #antonijasola

Post image

NOVE PJESME 

Počeli smo raditi na novim pjesmama sa kojima se vraćamo mom prepoznatljivom pop zvuku sa nekim novim i nekim dosadašnjim suradnicima. Jedva čekam da čujete što vam spremamo za ovu Jesen i Zimu! Ovo je samo najava a kako teku pripreme za novi album i nadolazeće koncerte pratite ovdje na mom blogu. 🎤