March 2, 2017
Blog

Volim Radio !

Post Image

Svaki put kad objavim novu pjesmu promišljam koja je to poruka koju šaljem u tekstu i energiji.

Moja nova pjesma spaja prošlost i budućnost. To je pjesma možda najviše o mojoj generaciji, o nama koji smo slušali radio.

Radio nam je bio ono što je danas Youtube,  željno smo čekali onu baš nama najdražu pjesmu po cijeli dan, zvali za želje i pozdrave.

Radio je preživio sve. Ja najviše volim slušati radio kad se vozim autom. Nekako se kad ga upalim osjećam povezana sa svijetom i svim ljudima koji ga tada kao i ja slušaju.

Danas svi možemo prenijeti na Youtube ono što stvaramo, a nekada je to bio samo radio i Tv. Koje je uzbuđenje bilo za mene prvi puta čuti svoje pjesme na radiju, pa i dan danas se tome radujem. To je potvrda mog stvaranja. Radio je podržao mnoge nas koji stvaramo glazbu i tu smo jer trebamo jedni druge, mi glazbenici trebamo radio, a radio nas podržava.

Volim mijenjati stanice po raspoloženju, tako da je nekada to Narodni radio, nekada Otvoreni, pa radio Kaj…Svi po redu. Kad sam romantična i nostalgična onda Laganini, a kad idem u provod okrenem na Banovinu. Volim hvatati  loklane radio stanice kada prolazim npr kroz Bjelovar BBR, pa Varaždin, Split…

Volim da me pjesma iznenadi, nekako imam osjećaj da je to neka poruka koju baš tada moram primiti. 

A koji radio vi slušate… ♡♡♡ #dokslusamradio #javolimradio #antonijasola #novapjesma

2 comments

  • Jela

    March 6, 2017 (21:58) Reply

    Predivno, Antonija! Ponovo si nas oduševila. Pozdrav!

  • Dominik

    November 1, 2018 (22:57) Reply

    Obožavam tu pjesmu. U iščekivanju novog albuma!

Leave a Reply or Comment

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>